Bh. fudbaler napustio Poljsku, ide u Atromitos?

Vraća se u bivši klub

Bh. fudbaler napustio Poljsku, ide u Atromitos?

Bh. internacionalac Azer Busuladžić nije se dugo zadržao u Poljskoj.

Busuladžić je prošlog ljeta karijeru nastavio u tamošnjoj Ekstraklasi, odnosno u klubu po imenu Arka Gdynia, ali poslije nekoliko mjeseci je raskinuo ugovor.

"Između dvije strane je dogovoren sporazumni raskid saradnje. Azeru želimo puno sreće u nastavku karijere", stoji u saopštenju poljskog prvoligaša.

Za novom sredinom 28-godišnji fudbaler neće tragati dugo, pošto se već špekuliše o njegovom povratku u Grčku, tačnije Atromitos s kojim je navodno sve dogovorio. Očekuje se da u narednim danima Busuladžić potpiše s Atromitosom ugovor do ljeta 2021. godine.

Iako je rođen u našoj zemlji, fudbalske korake Busuladžić je napravio u Danskoj gdje je igrao za Vejle i Odense. Potom je karijeru nastavio u rumunskom Dinamu iz Bukurešta, zatim Atromitosu iz kojeg je ljetos otišao put Poljske.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije