Bh. juniori doživjeli poraz u drugom meču protiv Srbije

Domaći tim slavio sa 4:0

Bh. juniori doživjeli poraz u drugom meču protiv Srbije

E. Čaušević

Juniorska selekcija Bosne i Hercegovine prije nekoliko dana sa 3:0 je porazila Srbiju, ali danas su od istog protivnika naši momci doživjeli poraz.

Srbija se revanširala bh. juniorima i danas je u Bačkoj Topoli porazila našu selekciju s ubjedljivih 4:0.

U prvom poluvremenu nije bilo golova, a naš tim je od 39. minute igrao s igračem manje nakon što je Amar Musić dobio crveni karton.

Srbija je povela u 49. minuti kada je pogodak za 1:0 postigao Miletić. Desetak minuta kasnije vodstvo je udvostručio Motika.

Pogodak za 3:0 postigao je Petković u 77. minuti, a samo četiri minute kasnije konačnih 4:0 postavio je Kovačević.

Naš tim danas je igrao u sastavu: Faruk Dalipagić, Amar Musić, Mladen Cvjetinović, Mustafa Šukilović (46. Muharem Trako), Matej Šakota (46. Filip Ilić), Anes Krdžalić, Aleksandar Kahvić (41. Irfan Ramić), Eldar Mehmedović (46. Hamza Jaganjac), Filip Čuić, Petar Sučić, Tarik Kapetanović (83. Mihajlo Jovašević).

Top Komentari

Sars33
Svaka ćast
1 4
celikze
pa vidis da smrdovi su morali imati igraca vise……toliko o nebesima padu i mitologiji….hhahahhahh ofirni
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi