Bh. juniori poraženi od Srbije

Prijateljski meč u Novom Sadu

Bh. juniori poraženi od Srbije

E. Škorić

Bh. juniori poraženi su danas minimalnim rezultatom 1:0 od Srbije u prijateljskoj utakmici.

U Novom Sadu su naši juniori gostovali Srbiji, a prijateljski meč završen je minimalnom pobjedom domaće selekcije.

Iako je bilo nekoliko kolosalnih šansi na obje strane, jedini pogodak na utakmici koju je pratilo oko 500 gledatelja postigao je Zlatković u 80. minuti.

Dodajmo da će se isti rivali sastati u sportskom centru Vujadin Boškov u Veterniku u četvrtak.

Srbija - BiH 1:0 (Zlatković 80)

Srbija: Stanković, Čočaj, Terzić, Milojević, Dinga, Mašović, Nišić, Todorović, Petrov, Račić i Birmančević. Još su igrali Radić, Stanisavljević, Gojkov, Blagojević, Zlatković, Čoke i Mehmedović.

Bosna i Hercegovina: Marković, Šerbečić, Gavrić, Žerić, Hušić, Čubrilo, Demirović, Mustafić, Mujagić, Mustedanagić i Suljić. Još su igrali Đurić, Bojo, Bijelić, Miličević, Behram, Čavar, Bajić i Salčinović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije