Bh. juniori remizirali sa Saudijskom Arabijom

Prijateljski meč u Krškom

Bh. juniori remizirali sa Saudijskom Arabijom

Juniorska reprezentacija Bosne i Hercegovine je jučer u Krškom odigrala prijateljsku utakmicu sa odgovarajućom selekcijom Saudijske Arabije, a rezultat je bio neriješen 2:2 (1:1).

Izabranici Tonija Karačića su prvi došli do prednosti preko Ajdina Mujagića, ali su igrači Saudijske Arabije uspjeli da preokrenu rezultat. Gol za 2:2 je postigao kapiten naše juniorske selekcije Zinedin Mustedanagić.

Bosna i Hercegovina je u ovom susretu nastupala u sastavu: Igor Marković, Sandi Husić, Besim Šerbečić, Zinedin Mustednagić, Petar Bojo, Ajdin Mujagić, Toni Nikić, Amar Suljić, Ivan Miličević, Zoran Blagojević, Predrag Vladić. Igrali su još: Mario Bajo, Marijan Ćavar, Andrej Đurić, Nihad Mujakić, Semir Smailagić, Marko Čubrilo, Stefan Kovač.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi