Bh. juniori savladali Crnu Goru

Prijateljska utakmica

Bh. juniori savladali Crnu Goru

Juniorska košarkaška reprezentacija Bosne i Hercegovine savladala je u drugoj prijateljskoj utakmici selekciju Crne Gore rezultatom 68:56. 

Naš nacionalni tim do nove pobjede predvodio je Fahrudin Manjgafić koji je ubacio 21 poen, a po efikasnosti slijedio ga je Amar Gegić sa 14 poena.

U redovima gostujuće selekcije bolji od ostalih bio je Gordan Glomazić koji je ubacio 19. poena. 

BOSNA I HERCEGOVINA: Obradović, Arslanagić 4, Atić 8, Durak 3, Durmo 4, Gegić 14, Marčetić 2, Manjgafić 12, Antunović 8, Ahmedić, Pirić 4

CRNA GORA: Bakić 6, Jelovac, Posuka 12, Kalezić 2, Vujačić 1, Vukčević 4, Ševaljević, Kaluđerović 4, Mirotić 1, Glomazić 19, Kljajić 7, Nikčević

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.