Bh. kadeti ponovo bolji od Velsa

Miniminalna pobjeda

Bh. kadeti ponovo bolji od Velsa

S. Mlaćo

„U-17“ reprezentativci Bosne i Hercegovine su i u drugom prijateljskom meču odigranom juče u Doboj Kaknju pobijedili Vels, ovaj put rezultatom 1:0.

Prvi meč završen je rezultatom 2:0 u korist bh. selekcije, a jedini pogodak juče postigao je Denis Alijagić u 10' iz slobodnog udarca.

V.d. selektor bh. kadeta Adin Mulaosmanović je o ovom susretu rekao:

„Teška utakmica i velika oscilacija u igri između dvije utakmice. Za razliku od prvog susreta, Vels je juče imao posjed i terensku inicijativu iako nisu stvorili neke izglednije prilike za pogodak. Ipak, pokazali su da su kvalitetna ekipa. Ono što je bitno za nas je da smo u dva susreta postigli 3 gola, a nismo primili nijedan.“

Bh. kadeti su nastupili u sastavu:Luka Damjanović (Faruk Dalipagić), Amar Musić, Ensar Fejzić (Amar Sinanović), Muharem Trako, Mustafa Šukilović (Azur Mahmić), Faruk Hodžić (Eldar Mehmedović), Dejan Popara (Petar Šetka), Luka Božičković (Aleksej Golijanin), Dario Ćorić (Dževid Avdihodžić), Dženit Hajdarević (Dino Nuhanović), Denis Alijagić (Luka Brandić).

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi