Kadeti sigurni protiv Velsa

Pobjeda od 2:0

Kadeti sigurni protiv Velsa

A. Čaušević

Kadetska reprezentacija Bosne i Hercegovine pobijedila je juče u prijateljskom meču u Doboju kod Kaknja odgovarajuću selekciju Velsa sa 2:0.

Naš tim je po gol postigao u oba poluvremena. Strijelci su bili Dino Nuhanović u 42. te Muharem Trako u 71. minuti.

V.d. selektor „U-17“ reprezentacije BiH Adin Mulaosmanović je bio zadovljan prvenstveno zbog rezultata.

„Rezultatom sam zadovoljan, ali igrom u određenim momentima nisam. Bilo je dosta oscilacija u igri i moramo još mnogo raditi kako bismo popravili greške koje smo pravili u ovom susretu. Uprkos tim greškama koje smo imali mislim da publika može biti zadovoljna partijom naših izabranika.“

Bh. tim je susret počeo u sastavu: Muhamed Šahinović, Amar Musić, Ensar Fejzić, Muharem Trako, Mustafa Šukilović, Faruk Hodžić, Ivan Grgić, Luka Božičković, Dževid Avdihodžić, Denis Alijagić, Dino Nuhanović.

Igrali su još: Azur Mahmić, Amar Sinanović, Dario Ćorić, Dejan Popara, Eldar Mehmedagić, Aleksej Golijanin.

BiH i Vels će sutra u 17:00 sati na stadionu FK Mladost u Doboj Kaknju odigrati još jedan meč.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi