Bh. klubovi saznali imena protivnika

Evropska rukometna klupska takmičenja

Bh. klubovi saznali imena protivnika

Adnan Beganović

Bosanskohercegovački predstavnici u rukometnim evropskim kupovima saznali su imena svojih protivnika.

Tako će Izviđač u Kupu EHF u 2. kolu snage odmjeriti sa Vardarom, Borac će u Kupu pobjednika kupova u 3. kolu igrati sa španjolskim Aragonom, dok će u Challenge Kupu rukometaši Goražda u 3. kolu igrati protiv češke ekipe Zumbri, a Gradačac protiv Masheke iz Bjelorusije.

U ženskoj konkurenciji rukometašice Katarine u 2. kolu Kupa pobjednika kupova igrat će protiv Toulona iz Francuske, Ilidža će u 3. kolu Challenge Kupa igrati protiv Knjaza Miloša iz Srbije, dok će rukometašice Zrinjskog igrati u 2. kolu Challenge Kupa u Grupi A sa Kielceom (Poljska), Sokol Pisekom (Češka) i Drutsom (Bjelorusija).

Kup EHF - rukometaši:
Vardar - Izviđač

Kup pobjednika kupova - rukometaši:
Aragon - Borac

Challenge kup - rukometaši:
Zubri - Goražde
Gradačac - Masheka

Kup pobjednika kupova - rukometašice:
Katarina  - Toulon

Challenge kup - rukometašice:
2. kolo Grupa A: Zrinjski, Sokol Pisek, Kielce i Druts
3. kolo: Knjaz Miloš - Ilidža

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.