Bh. navijači bodre Zmajiće na Euru u Engleskoj!

Lijepo je vidjeti naše zastave na tribinama

Bh. navijači bodre Zmajiće na Euru u Engleskoj!

Endin Čaušević, foto: E. Haračić

Kadetska selekcija Bosne i Hercegovine danas igra prvo kolu grupne faze Evropskog prvenstva protiv selekcije Danske.

Evropsko prvenstvo ove godine igra se u Engleskoj, a ekipe iz grupe C u kojoj je i naš tim nalaze se u Loughboroughu. Bh. kadeti Euro otvaraju današnjom utakmicom protiv Danske koju smo nedavno savladali u kvalifikacijama.

I pored toga što se EP igra u Engleskoj naši fudbaleri će imati podršku s tribina Univerzitetskog stadiona u Loughboroughu.

Ekipa SportSport.ba koja se nalazi na licu mjesta zabilježila je nekoliko fotografija pred početak utakmice i mora se priznati da je zaista lijepo vidjeti toliko naših zastava na tribinama.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi