Bh. niželigaš najavio sutrašnji "El Clasico": Žene pošaljimo punicama...

"Hannibal ante portas!"

Bh. niželigaš najavio sutrašnji "El Clasico": Žene pošaljimo punicama...

E. Škorić

Sutra će se na Omerovićki od 18 sati odigrati "prijateljski" susret između NK Prokosovići i NK Sloga iz Bikodža.

Navodnike na prijateljski, jer utakmica je zaista prijateljska, ne bismo trebali staviti, ali iz Sloge, kluba koji će sutra gostovati na Omerovićki, smatraju da je to baš - "prijateljski". Dovoljno je pročitati njihovu najavu "El clasica" i sve će vam biti jasno.

Mi vam njihovu urnebesnu najavu prenosimo u cjelosti i bez ikakvih izmjena:

Ostavimo sve poslove svakodnevnice, žene punicama pošaljemo kako bismo gledali najveće svjetske derbije, a ni svjesni nismo da u anketama širom svijeta, od Beograda preko Istanbula do Buenos Airesa, svi su bili jednoglasni da se najveći derbi igra na obalama Modračkog.
Uvijek na terenu ratovali kao sila i osovina, kao Izrael i Palestina, kao Rim i Carigrad.
Kao Bin Laden s Amerima, kao Bill Gates sa hakerima.
Ne idemo nikad skupa kao gužva i praznina, kao buka i tišina.
Forma do sad nikad nije igrala ulogu ključnu, i često su slabiji uzimali skalp jačima.

Jedno je sigurno, sutra na Omerovićki odigraće se od 18:00 sati "PRIJATELJSKI" susret između NK Prokosovića i NK Sloge iz Bikodža.

"Hannibal ante portas!" slogan je na ulazu Omerovićke.

Potražite više informacija na temu Druga liga Federacije BiH - Sjever:

Dobrodošli na El clasico i držite odstojanje, budimo savjesni i ne nosimo ogradu ponovo na pola terena. Neka fudbal pobijedi!

Ostavimo sve poslove svakodnevnice, žene punicama pošaljemo kako bismo gledali najveće svjetske derbije, a ni svjesni...

Posted by NK "SLOGA" Bikodže on Monday, July 27, 2020

Top Komentari

nijepoznat
Sretno
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi