Bh. niželigaš proširenjem lige izborio promociju, sada predstoji teži tio posla

Akcija već pokrenuta

Bh. niželigaš proširenjem lige izborio promociju, sada predstoji teži tio posla

A. Čaušević

Fudbalska sezona u BiH je okončana za zelenim stolom. Dok se čeka odluka o proširenju Premijer lige, u Prvoj ligi RS je to već urađeno.

Odlukom da se u Prvoj ligi RS sljedeće sezone takmiči 16 klubova promociju kao trećeplasriani tim Druge lige RS Zapad izborila je Sloga iz Doboja.

Međutim, za ovaj klub tek sada predstoji važniji i teži dio posla jer je potrebno ispuniti neophodne infrastrukturne uslove.

Da bi domaće utakmice mogli igrati na Lukama neophodno je da se na dobojkoskom stadionu postavi dodadni broj stolica i tako stekne licenca.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

Akcija kupovine ulaznica je već pokrenuta i to na prijedlog igrača i prijatelja Sloge. Cijena jedne stolice iznosi 25 KM. Svi učesnici u akciji će zauzvrat dobiti godišnju ulaznicu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi