Bh. pioniri bolji od Sjedinjenih Američkih Država

Prijateljska utakmica

Bh. pioniri bolji od Sjedinjenih Američkih Država

Pionirska reprezentacija Bosne i Hercegovine je danas u prijateljskom susretu odigranom u Velikoj Gorici (Hrvatska) savladala selekciju vršnjaka iz SAD-a rezultatom 3:1.

Naši U15 reprezentativci su bili bolji rival, a slavili su zahvaljujući golovima Irmana Sejmenovića, Dženita Hajdarevića i Petra Šetka.

Ove dvije reprezentacije će odigrati još jedan susret u Velikoj Gorici i to 12. maja u 11:00 sati.

Naša pionirska selekcija je protiv SAD-a počelau sljedećem sastavu: Luka Damjanović, Mihajlo Jovašević, Benjamin Ćosić, Faruk Hodžić, Edin Džafić, Ivan Grgić, Dženit Hajdarević, Tibor Puškar, Amar Musić, Irman Sejmenović.

Priliku za igru su dobili i Rijad Hajdarević, Danijel Šunjić, Aleksej Golijanin, Eldar Mehmedović, Muhamed Šahinović, Azur Mehmić, Salih VIteškić, Rijad Maslo i Eldar Mulaosmanović.pi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi