BHF je tu i kada svi drugi odustanu: 20 godina istinske ljubavi i velike odanosti

Rođendan BHFanaticosa

BHF je tu i kada svi drugi odustanu: 20 godina istinske ljubavi i velike odanosti

Edmir Škorić

Najbrojnija i najvjernija navijačka grupa bh. reprezentacija, BHFanaticos, slavi 20 godina postojanja.

"Prije tačno 20 godina spontano je nastala tada veoma skromna, ali iskrena zamisao koja je kroz sve ove godine postojanja izrasla u nešto mnogo više i vrijednije, u način i stil života!", navodi se na stranici BHF-a.

"Formirana je jedinstvena skupina posebnih ljudi koju veže isti cilj i ista ljubav prema ljudima koji ostavljaju svoje srce na teren. Kako i oni, tako i mi, naša srca ostavljamo na tribini koja je za nas svetinja i dom gdje iskreno cijelim bićem pokazujemo našu strast, ljubav i podršku. Iako nas često prikazuju lošim i često u nama vide samo mane, a lako zaboravljaju svaki trud i znoj i svaku suzu uloženu u jedno ovakvo bratstvo, mi smo unatoč tome kroz sve ove godine rušili svake predrasude, stereotipe i barijere, te postavljali svoje standarde i pravila na taj način dokazujući našu lojalnost, iskrenost, strastvenost koja je prepoznata širom svijeta! Nastavit ćemo se neustrašivo boriti za ono što je nama sveto i ta borba nikada neće prestati i trajat će dok god postojimo. Kraljice Bosno nemoj se više bojat' mi smo tvoj štit i nećemo te prodati!!", poručili su Fanaticosi.

Već 20 godina članovi ove navijačke grupe prate sve reprezentacije BiH i sve naše sportiste. Bili su širom svijeta, čak i onda kada su svi dizali ruke od bh. reprezentacija. Pratili rukometaše, rukometašice, košarkašice i košarkašice, nogometaše i nogometašice, mlađe, starije, tenisere, odbojkaše i zato im od srca čestitamo 20. rođendan.

Top Komentari

Mowzilla
Sretna vam godisnjica braco po navijanju, zaista ste jedina svijetla tacka kada se gubi i kada vodi! ⚜️
7 0
Rajvosa2019
Uvijek nas 12 / dodatni igrac bili i ostali - dodao bi i to da su Nizar A. i Sefalija M. jedni od najzasluznijih za osnivanje + organizaciju BHF
7 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi