23

Komentari (23)

Zoilomas
Ipak tu su kad nema nikog
Kralj_Tvrtko
Jo jesu dosadni ovi to nije normalno Lafo neki navijači
adaStolac
Koji vam je k...c ? Trebamo se ujediniti i rastjerati ovi bagru. Bhf sa ostalim klubskim navijackim grupama ujedinjeno pred savez traziti smjene!!! Ne mlatite bezze..neki ljudi su zivot dali za ovu zemlju, mozemo li mi ista uciniiti za zemlju?
Konze
Gdje zapelo što nabijem na ***** sve i jednog baustelca iz BHF. Sve i jedan je narkomančina i seljak iz neke pučke materine (ovo pučka materina nije tipfeller nego namjerno). Dosta vas je vise BHF, ****a vam materina dijasporska.
teddy sheringham
Gledaj bosanskih seljobera što prozivaju ljude u dijaspori, a dali bi kompletan analni otvor da mogu biti tamo.
DobarDan
Je*o te sve i jedan bosanski seljober u usta ta retardirana.. Od kad je normalna kritika zabranjena i od kad je to "seljakluk" ? Ono se fol naslo da nekog proziva.. pravi papak u dusi.. I treba da ih je sramota, nista im logicnije nisu mogli porucit...
Konze
Teddy Bundy to tvoja mati već dala pakaša na haubtbanhofg-u??? Je li??? ****a ti materina bauštelsko-narkomansko-kreditsko-sštojerska-beskučnićka-podstanarska.
teddy sheringham
Konze, strpati ga cijeli Graz materi u slezenu. Pogodilo te što te nazvah bosanskim medvjedom? Pardon, međedom, samo tako razumiješ, analni otvore nekulturni.
Konze
Ma na****m ti se matere bauštelske ba. One hamalske. Vjeruj mi, vi ste ili guzoperaci ili baustelci. Suti picka ti materina i ne mijedaj se u unutrasnje stvari BiH. Suti i poklopi se usima usljo.
izvoristine
Glavna stamota je za najgoreg trenera u povijesti BiH. Treba ga biti stid ovog naroda kome je upropastio do prije godinu respektabilnu reprezentaciju. Doveo je u red najlosijih reprezentacija sa njegovom besmislenom pasivnom igrom.
Aoki
Nadam se da se fusbaleri nisu puno uvrijedili
Konze
Navijaj za Austriju ili Njemačku i ne miješaj se u unutrašnje stvari drugih zemalja. To nije ni politički korektno.
Aoki
Ti baš zadebilio pa se nakačio i kod mene
Konze
Ah, po pisanju vidim da si autonomaš bauštelski iz neke ****e materine autonomne. Konjodor??? Ili tako vec nesto. Idi ometi baustelu da te ne bi Hans karao u supak momentalno. Ako te otpusti, ode štojer u pizdu materinu.
Aoki
Zato što sam napisao ‘fusbaleri’ ti vidio da sam ja iz dijaspore.hahahaha. debilko moj pametni.hahahahaha napaćeni
konjnakvadrat
Boli njih kurko, mislim na manekene,
Nikoizniceg
Smori ova dijaspora
Manijak87
A ti lokalni jazavac sjedi i seri, ha ja. Sve ce se samo srediti. Godinama vas karaju politicari i kvazi-sportisti, sve je na samom dnu, i umjesto da budes sretan sto jos ima neko kome je stalo do ove nase drzave, ti ih pljujes. Tacno mi bude zao sto nas Srbi u potpunosti okupirali.
pipun
Pase ti nick pravo ...
Konze
Manijak 87 nabijem na ***** i tebe i narkomančine iz BHF i sve vas iz dijaspore nabijem na *****. Eto.
Manijak87
@Konze Nabijaju tebe na qitu u BIH evo godinama, od politicara, preko policijaca, poslodavaca, pa do nazovi-sportista. Drzava je u totalnom qrcu, ali ti zato jbi mater BHF-u. Jbaji ga, ja ti nisam kriv. Niti su ti krivi ovi momci. Ostalo je jos samo da dijaspora okrene ledja BIH, i stvarno cete sami biti. Da hoce Bog dao. Nisu zasluzili da ih se pljuje.
Konze
Bravo Mumine, sve je to živi (mislim na BHF) goli seljak i narkomančina.
Ibro
I ja tebi nabijem sve sto se moze nabiti
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.