Bičakčić: Gol nisam slavio iz poštovanja prema Stuttgartu
Bičakčić u vrijeme dok je nosio dres Stuttgarta

Ponikao među Švabama

Bičakčić: Gol nisam slavio iz poštovanja prema Stuttgartu

Ermin Bičakčić, fudbalski reprezentativac BiH proteklog je vikenda postigao gol kojim je njegov Eintracht Braunschweig stigao do boda na gostovanju kod Stuttgarta.

Gol iz 82. minute koštao je posla trenera Švaba Thomasa Schneidera, a iako je svojim golom bh. reprezentativac spasio Lavove od poraza nije slavio pogodak jer je Bičakčić ponikao upravo u timu Stuttgarta.

"Sretan sam što sam pomogao svojoj ekipi, ali iz mog poštovanja prema Stuttgartu nisam slavio postignuti pogodak", dao je Zmaj objašnjenje njemačkim novinarima zašto nije slavio gol. 

Pouzdani defanzivac koji je prošle sezone bio najbolje ocijenjeni odbrambeni igrač 2. Bundeslige sedam godina proveo je u ekipi iz Mercedes-Benz Arene, a nakon što nije bio zadovoljan minutažom u seniorskom timu preselio se u Braunschweig. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti