Bičakčić između ostanka u Bundesligi i selidbe na Ostrvo
Foto: EPA

Ponude Stuttgarta i WBA

Bičakčić između ostanka u Bundesligi i selidbe na Ostrvo

M. Šljivak

Bh. reprezentativac Ermin Bičakić mogao bi na kraju ove sezone napustiti ekipu Hoffenheima.

Iako u posljednje vrijeme igra zaista dobro, klub je 27-godišnjeg defanzivca spreman prodati. Kao nove destinacije spominju se dva kluba, jedan iz Bundeslige, drugi iz engleskog Premiershipa.

Navodno je usluge reprezentativca BiH zainteresovan Stuttgart. Švabe će od naredne sezone ponovo igrati u društvu najboljih timova Njemačke i spremni su Bičakčiću ponuditi ugovor.

Interesantno, Bičakčić je na početku karijere igrao za Stuttgart. Nosio je dres omladinskih selekcija, ali u prvom timu nije dobio pravu šansu.

Ipak, sada bi se mogao vratiti i pokušati ponovo sa Stuttgartom, dok postoji mogućnost i da se preseli u Englesku. Navodno je za njegove usluge zainteresovan West Bromwich Albion.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Ove sezone bh. fudbaler je odigrao 18 utakmica za Hoffenheim, a postigao je jedan gol.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi