Bičakčić: Niko ne računa na nas, ali ćemo ih sve demantovati

Intervju za njemački Kicker

Bičakčić: Niko ne računa na nas, ali ćemo ih sve demantovati

Ermin Bičakčić jedan je od najtraženijih fudbalera bundeslogaša Eintrachta iz Braunschweiga. 

Pouzdani defanzivac Zmajeva spreman dočekuje nastavak sezone u Njemačkoj u kojemu njegovom klubu slijedi grčevita borba za opstanak. Bez obzira na trenutnu poziciju na tabeli, Bičakčić vjeruje da novalija u ligi neće samo jedno ljeto plesati bundesligaški ples.

„Postoji mnogo razloga na kojima možemo graditi optimizam. Prije svega, dugo smo na okupu i međusobno se poznajemo odlično, a mislim da smo se na određenim pozicijama odlično pojačali tokom zime,“ kazao je Bičakčić u razgovoru za njemački Kicker, te dodao:

„Niko ne računa na nas, ali ćemo ih sve demantovati i biti najprijatnije iznenađenje proljetnog dijela sezone.“

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Nekoliko je klubova pokazalo interes za našeg stopera koji na to gleda kao na pozitivnu stvar za sami klub.

„Kao klub smo skrenuli pažnju mnogih. Interes za mene pokazuje da je Braunschweig na pravom putu,“ zaključio je Bičakčić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.