Bičakčić odigrao odličan meč, zabio Herthi, ali je ipak razočaran

Nije zadovoljan bodom u Berlinu

Bičakčić odigrao odličan meč, zabio Herthi, ali je ipak razočaran

Ermin Bičakčić igra u sjajnoj formi. Premda se ljetos šuškalo da bi stameni reprezentativac naše zemlje mogao napustiti Hoffenheim, Julian Nagelsmann je stopirao njegov transfer i, ispostavit će se, napravio odličan potez.

Čelični, kako ga nazivaju u Njemačkoj, pruža odlične partije i jedan je od najbolje ocijenjenih stopera u Bundesligi. Da nije uzalud tako vidjelo se i jučer na meču protiv Herthe u kojem je Bičakčić postigao gol u maniru svjetskih golgetera, no na kraju nije pretjerano bio zadovoljan, jer je njegov Hoffenheim dva puta ispustio vodstvo od dva razlike i osvojio 'samo' bod. 

"Odlično smo otvorili utakmicu. Već nakon deset minuta smo imali vodstvo od 2:0, a iako je Hertha u međuvremenu smanjila na 2:1, postigli smo i treći gol. Dva puta smo imali vodstvo od dva gola razlike i na kraju - remizirali. Naravno da smo razočarani zbog toga. Moramo se bolje braniti pod početka do kraja kako nam se ovakve stvari ne bi dešavale u narednom periodu", kazao je Bičakčić nakon meča.

Uz Bičakčića, na nivou je jučer također bio i Vedad Ibišević koji je postigao prvi gol za Herthu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti