Bičakčić: Razočarenje je ogromno

Braunschweig ispao iz Bundeslige

Bičakčić: Razočarenje je ogromno

Bosna i Hercegovina ove je godine u Bundesligi imala sedam svojih predstavnika, od kojih su na našu žalost jučer dvojica sa svojim klubom ispali iz društva najboljih.

Eintracht Braunschweig je napravio senzaciju ulaskom u društvo najboljih, ali je pomenuti klub u eliti plesao samo jedno ljeto.

Iako su imali sve u svojim rukama, i iako je trijumf na jučerašnjem susretu sa Hofenheimom značio baraž, a u konačnici možda i opstanak, tim Ermina Bičakčića i Damira Vrančića ipak je doživio poraz.

"Cijenim Hoffenheim, znao sam da nam pobjeda vjerovatno donosi baraž, ali nažalost nismo uspjeli opstati u Bundesligi", izjavio je reprezentativac Bosne i Hercegovine Ermin Bičakčić i dodao:

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

2Na našu žalost propustili smo mnoge prilike, pa je sada razočarenje ogromno".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.