Bičakčić sutra na detaljnim pregledima, skoro sigurno izgubljen za oktobarske utakmice

Čekaju se vijesti iz Njemačke

Bičakčić sutra na detaljnim pregledima, skoro sigurno izgubljen za oktobarske utakmice · Saznajemo

E. Oštraković

Ermin Bičakčić povrijedio je koljeno na utakmici protiv Bayerna, a prve informacije odmah nakon utakmice nisu odavale previše.

Kako saznaje SportSport.ba sutra će Bičaklić obaviti detaljne preglede, te će stručnom štabu naše reprezentacije javiti o kakvoj riječi je povreda.

Nažalost siguracija nije dobra, te se vjerovatno radi o ozbiljnoj povredi, pa ćemo gotovo sigurno na naredne protivnike morati bez štopera Hoffenheima.

Iz stručnog štaba reprezentacije Bosne i Hercegovine s nestrpljenjem se očekuju vijesti iz Njemačke, a svi se nadamo da će ipak biti dobre.

Promo

Top Komentari

Arnel925
Umjesto njega odma pozvati Vranjesa
1 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi