Načeo ga gaženjem, dokrajčio lažnjakom: Pogledajte šta je Sane uradio Bičakćiću

Teža povreda u pitanju

Načeo ga gaženjem, dokrajčio lažnjakom: Pogledajte šta je Sane uradio Bičakćiću

A. Čaušević

Ermin Bičakčić se našao na spisku Dušana Bajevića za oktobarske mečeve, ali teško da će se ovaj defanzivac pojaviti na okupljanju.

Bičakčić je bio primoran da napusti igru u finišu prvog poluvremena duela utakmice Hoffenheim - Bayern nakon duela s Leroyom Saneom.

Već na prvu se vidjelo da je povreda ozbiljnije prirode što je poslije utakmice potvrdio trener Hoffenheima Sebastian Hoeness.

"Ovo je za nas pravi šok. Nemamo još pravu dijagnozu, ali po svemu sudeći se radi o teškoj povredi koljena", rekao je Hoeness.

Snimak kamere iza gola pokazuje da je Sane prvo nagazio Bičakčića koji se spotakao, ali je uspio ustati. Nekoliko sekundi kasnije ponovo su se našli na duelu.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Tada je zvijezda Bayerna "prodala" lažnjak bh. štoperu koji je ostao ležati na terenu te se odmah uhvatio za koljeno.

Inače, Hoffenheim je meč dobio s 4:1, a Bičakčić je do izlaska iz igre bio među najboljim na terenu. Uspio je i sjajnim udarcem glavom matirati Manuela Neuera.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Tz_Niko75
E jest ga frajer izvozo. Toliko ga trzno da je iscasio koljeno. Moze se svakom desit kad igras protiv majstora
8 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi