Remi kao poraz

Bičakčić: Tužni smo...

E. Škorić

Stoper bh. reprezentacije Ermin Bičakčić nije sretan, a kako bi i bio nakon što smo večeras prokockali 2:0.

Vodili smo u Zenici, imali sve u svojim rukama, a na kraju smo spašavali bod.

"Dobro smo startovali. Imali smo 2:0, ali sada smo tužni zbog rezultata. Dobili smo crveni karton, ne znam da li je to ispravna odluka sudije, ali bio nam je to hendikep. Kasnije su nas napadali, pokušavali smo da se branimo, ali nažalost nismo uspjeli", kazao je Bičakčić.

"Moramo se boriti 90 minuta, moramo izdržati i kada imamo igrača manje. Nadam se da će biti bolje", dodao je igrač njemačkog Hoffenheima.

Top Komentari

celikze
Bicakcicu nije sramota biti iskren kao stoper svaka cast al reci sam kada te guraju na beka da ne mozes igrati...pa gdje ima bek od 1,90m majk mu stara i od 80 kg de jednog mi reci
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi