Bičakčićev agent: Da, razgovarali smo sa Hannoverom
Iako je već nekoliko sezona u Bundesligi, čini se kako Bičakčić nema namjeru karijeru nastaviti van Njemačke (Foto: Epa)

Na meti brojnih klubova

Bičakčićev agent: Da, razgovarali smo sa Hannoverom

Nogometni reprezentativac BiH Ermin Bičakčić sve je bliže odlasku iz Hoffenheima.

Mediji u Njemačkoj već danima pišu da će bh. defanzivac nakon četiri sezone napustiti Hoffenheim, a premda su 'u igri' bili pojedini engleski i turski klubovi, izvjesno je da će Bičakčić ostati u Njemačkoj.

Najprije su kao potencijalni kupac spominjao Hamburger SV, međutim odnedavno je u igri i Hannover, a da su kontakti uspostavljeni potvrdio je i Bičakčićev agent Rusmir Džebić za tamošnje medije. 

"Istina je da postoji interes nekoliko klubova, među kojima je i Hannover. Razgovarali smo...", kazao je, između ostalog, Džebić.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

S druge strane, u Hoffenheimu ne bi imali ništa protiv toga ni da Bičakčić ostane u klubu. Na tome, prije svih, insistira trener Julian Nagelsmann.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi