Bičakčiću priznanje nakon sjajne partije protiv Bayerna
Foto: EPA

Reprezentativac BiH

Bičakčiću priznanje nakon sjajne partije protiv Bayerna

Ermin Bičakčić je zbog sjajne partije protiv Bayerna uvršten u idealnu postavu 3. kola Bundeslige. 

Riječi hvale na partiju koju je reprezentativac BiH jučer pružio protiv Bayerna imali su brojni mediji u Njemačkoj, a zahvaljujući uglednom sportskom listu Bild našao se i u odabranom društvu najboljih igrača 3. kola Bundeslige.

U Bildovoj formaciji 3-4-3 Bičakčić je zajedno sa Upamecanom (Leipzig) i Hubnerom (Hoffenheim) dobio mjesto u odbrani. Vezni red čine Demme (Leipzig), Keita (Leipzig), Khedira (Augsburg), te Serdar (Mainz), dok su u napadu Uth (Hoffenheim), Werner (Leipzig), Finnbogason (Augsburg). 

Bičakčić je protiv Bayerna čvrsto u svojim rukama držao konce odbrane Hoffenheima i definitivno vrhunski odradio svoj posao. 

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Na terenu je, kao i u prošlom kolu protiv Leverkusena, proveo svih 90 minuta. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije