"Biće teže nego u Skenderiji"

Golman Flensburga uoči večerašnjeg susreta

"Biće teže nego u Skenderiji"

Adnan Beganović

Posljednje 10. kolo grupne faze Lige prvaka večeras nam donosi duel Flensburga i Bosna BH Gasa.

U prvom susretu igranom u Skenderiji njemačka momčad slavila je sa ubjedljivih 35:23, no švedski golman Flensburga, Dan Beutler, poziva na oprez.

"U prvom susretu smo slavili sa sa visokih 12 razlike, no unatoč tome mislim da ćemo večeras do bodova stići mnogo teže", rekao je Beutler za službenu internet stranicu Evropske rukometne federacije.

"Imamo mnogo povrijeđenih igrača, pa će zbog toga neki morati odigrati mnogo više minuta, iako su umorni od napornog ritma. Naša je sreća što igramo kući", dodao je golman Flensburga.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti