Biciklo majstora Štilića za ovacije punog Istoka, Nukić 'žrtveno janje'

Sjajan potez

Biciklo majstora Štilića za ovacije punog Istoka, Nukić 'žrtveno janje'

Semir Štilić je u ovom momentu vjerovatno najveći majstor koji igra u Premijer ligi BiH, a to je dokazao i u dvije situacije u večerašnjem susretu protiv Tuzla Cityja. 

U jeku napada Plavih, koji pokušavaju doći do vodstva u susretu 22. kola Premijer lige BiH, Štilić je s dva poteza uspio dići publiku na noge.

Prvi put je u toku jedne akcije odigrao sjajnu petu i tako doveo jednog od svojih saigrača u šansu za gol, dok je drugi put biciklom 'izvozao' Nukića.

Posebnu pažnju treba obratiti na ovaj drugi potez gdje je Nukić bio kao na ringišpilu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Icardi7
Novinaru mislis ispred natkrivene tribine..
4 0
ratip irats
Stvarno "pedagoski" naslov!!
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi