Sinoć je dobio ovacije na Koševu, a sada prati meč na Grbavici

Došao pogledati derbi kola

Sinoć je dobio ovacije na Koševu, a sada prati meč na Grbavici

S. Mlaćo

Od 18 sati na Grbavici igraju Željezničar i Tuzla City.

Domaći žele novu pobjedu, ali i gosti imaju svoje adute, pa će biti zanimljivo.

Meč na Grbavici će sigurno privuči veliku pažnju navijača, a na zapadnoj tribini 'ulovili' smo i Amara Rahmanovića, prvotimca FK Sarajevo.

Rahmanović je briljirao sinoć u duelu protiv Mladosti, ali i na otvaranju drugog dijela sezone, a sada je došao da isprati jedan od derbija ovog kola.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Sarajevo i Željezničar će vjerovatno snage odmjeriti za dva kola, pa se Rahmanović došao još jednom uvjeriti u kvalitete gradskog rivala.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

starmac
Tako je,slažem se.
1 0
nijepoznat
Samo sportski
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi