Biglia za 25 miliona eura iz Lazija u Milan?

Prenose italijanski mediji

Biglia za 25 miliona eura iz Lazija u Milan?

Kapiten Lazija Lucas Biglia uskoro će postati novi fudbaler Milana, prenosi Sky Sport.

Biglia ima ugovor za Rimljanima do ljeta naredne godine, a sve do prije nekoliko sedmica se mislilo da će produžiti ugovor i ostati u Rimu. 

Ipak, od toga neće biti ništa jer je Milan navodno ponudio 22 miliona eura plus tri miliona bonusa kako bi Biglia došao u njihov tim. On bi trebao potpisati ugovor na tri godine uz opciju produženja na jednu dodatnu, a zarađivat će oko 3,5 miliona eura godišnje. 

Podsjetimo, ovaj 31-godišnji argentinski veznjak je u Lazio stigao prije četiri godine iz Anderlechta za 8,4 miliona eura, a ove sezone je odigrao 29 mečeva te je postigao četiri gola uz četiri asistencije. 

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi