25

Komentari (25)

BHparola
Treba li bi gledati malo snimke o bosanskoj armiji, da vide, kako su se ljudi borili za tu zemlju i ljude, da opstane ta bosna, pa bi sigurno sve o sebe dali da je prezentuju kao hrabri i jaki igraci, Volim te Bosno & Hercegovino
celikze
Samo neka nas postedi Civica Susic je sam otpao.Postedi nas Krunica setaca i bez dueala lik.Nema osvojene lopte a izgubljenih potamam.Postedi nas Miladine vidi ove graoraste na kockice. Postedi nas Pjanica i pusti onladinu da igraju.
celikze
Zaboravio sam Cimavog.Imamo brate levata u repki uh.
saju701
Menalo klasa i treba da igra od prve minute,Bilbija konacno da dobije sansu ali sumnjam da ce dobiti sansu jer su ga pozvali da se sprdaju s njim zalosno.
Arnel925
Dedic je budućnost ima samo 19 godina i ima vremena za njega. Važno je da je tu oko reprezentacije i da se uklopi. U ovoj utakmici je važno iskustvo važni utakmica to Dedic nema. Razumijem sto je selektor ovako izabrao.
user1652548615
Mogao mu je dat bar minut da upise nastup oficijelni.Ovako moze opet otici za Austriju.
Arnel925
@user1652548615 nažalost to je istina.
Vrbaski
Ako ode u Austriju onda i nije pravi izbor da je Mensur Mujdza a ne Amar Dedic .
Arnel925
@Vrbaski ma ne vjerujem. Momak je budućnost naše reprezentacije. I voli BiH. Trebalo bi i Adisa Jasica koji igra isto sa njim u klubu samo desno. Zabija momak golove u zadnje vrijeme eto tek tako. On je i igrao za Austrijsku mladu. Ima isto 19.
Vrbaski
Jako je bitno da zaigra za Bosnu jer zeli a ne zato jer ga Austrija nije pozvala i obratno. Ne treba nam novi slucaj Hajrovic ili Simunovic. Dobit ce oni svoje sanse obojica samo nek nastave pruzati dobre igre u kontinuitetu i budu strpljivi.
Var12
Nek Čivić bude tu to je bitno,on je potencijal koji ja jos nikad nisam vidio ali eto lik redovno dobije poziv i jos igra....
doledolovski
Bolji je Pidro od njega
celikze
Ma ja goreg nisam vidio.Svi igraci ovog svijeta su Ronaldo za njega.
JJRamzes
Zastoooooo Dedic? Pa svaki dan pisem o njemu... Ne mogu vjerovati da ga ne mozes bar jednu staviti u ekipu. Koji si ga onda zvao? A kad bude igrao sa Salzburg ili kad se proda onda cete igrati. Fuj
JJRamzes
Onda cete ga zvati da igra*
Sanska_Prangija
I ja to ne kontam Jbt imamo hadzikadunica, ahmedhodzica i malog dedica, zasto ne uigrava njih trojicu s jos nekim bekom. Susic se je pokazao mozda kao solidan, ali dosta nam solidnih igraca u prvih 11
JJRamzes
Brate susic, stevanovic 30+ i jos ih gledamo godinama i nisu nesto pokazali. Daj sansu mladjima i to je to. Lijevo kolasinac, desno dedic i dva stopera prosjek godina 23... Al etoo, pa kad igraci odluce da ne igraju onda se mi nesto ljutimo, a mali ima potencijal veci nego iko u repki
Arnel925
@JJRamzes Dedic igra istu poziciju kao i Kolasinac i Civic. Desno igra Šušić, Gazibegovic u nekom slučaju može i Stevanovic.
JJRamzes
Ma razumijem sve, ali mislim da moze odigrati bar 10-15 min ako nista drugo
Toniche
Poštujem kološinca ali on nije budućnost.. Pa moze dobiti 20 minuta.. Isto kao što bi trebao dati Bilbiji 10 minuta covjek je zasluzio a mozda i uvali gol.. Odmori Dzeku 15ak minuta.. Odmori Kološinca poluvrijeme i da Dedicu priliku..
Vrbaski
Nije ti valjda rod? Polako, strpljenja malo pa ce doci red i na njega. Selektor nece da rizikuje sa novim igracima najvazniju utakmicu.
goku_iz_sirokog
Menalo od prve minute?
velaMo
Ma nema šanse .nema godina a ni kondicije ispuhati će ??
Unikat
Kakvih godina nema? Covjek u najboljim igračkim godinama. Ako 26 nisu top godine za jednog igrača, onda nema smisla pricati dalje.
Toniche
Menala treba staviti, priliku dati Dedicu..
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.