Zaslužuju li Zmajevi veću podršku? U Zenici gotovo ništa ne sluti da igra reprezentacija BiH

Meč BiH - Gruzija nije previše interisantan

Zaslužuju li Zmajevi veću podršku? U Zenici gotovo ništa ne sluti da igra reprezentacija BiH

Midhat Šljivak

Reprezentacija Bosne i Hercegovine večeras u Zenici igra prijateljski meč protiv selekcije Gruzije.

Zmajevi će nakon dugo vremena tražiti trijumf, a rival je neugodna Gruzija koja će sigurno tražiti način da dođe do povoljnog rezultata protiv naše selekcije.

Nešto više od sat vremena pred utakmicu gotovo ništa ne sluti da reprezentacije BiH igra utakmicu. Navijača na ulicama gotovo i da nema i tek se može vidjeti poneki navijač.

Naravno, među navijačima vlada veliko razočarenje zbog nastupa nacionalnog tima, pa nije nikakvo čudo što večeras neće biti velike podrške s tribina.

Za reprezentaciju BiH od prve minute igraju: Šehić, Kovačević, Saničanin, Ahmedhodžić, Kolašinac, Stevanović, Hadžiahmetović, Krunić, Gojak, Demirović, Džeko.

Susret počinje od 20:45 sati.

Top Komentari

BordoBijeli
Hahahahaha.Budala je ko je otisao.Ne bi otisao gledati ovaj jad od menadjerske "reprezentacije" da mi se plati,a kamoli da punim Vici djep.Cuj 20 KM da gleda selekciju koja u 2.5 godine ima 2 pobjede na prijateljskoj utakmici protiv mega giga protivnika Gruzije hahahaha
21 2
MirzACM
Kako se odnose prema dresu dobro ce biti ako bude i 1000 gledalaca
13 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi