31

Komentari (31)

user1644415954
Odgovor na vaš naslov"NE ZASLUŽUJU"!!!
user1644415954
Ima li igdje pirića?
user1644415954
Samo bojkot i sve će doći na svoje!!!
fukaraslana
Dok je Vico i krimos Misimovic ne zasluzuju i ovo je previse . Neka vodi ovu repku u Banha Luku
prvenac
Ovo je najbolji sastav i ko može treba otići na temu. Druga stvar je što malo šta štima. Ovi šuščići što psuju i bale u komentarima nek jedu vnago.
Zaccheroni
Kada se promjeni FS BiH i kada selektor bude neko ko voli ovu drzavu,kad se zahvale pojedinim "igracima" i dovedu prave koji zasluzuju igrati e onda cu upaliti auto i voziti vrlo rado u Zenicu. Ovako kucna atmosfera i daljinski u ruci,za svaki slucaj ;)
epson
Samo budali nije jasno da VICO I DODIK sada uzivaju u ovoj situaciji, srozali su repku na niske grane
Arnel925
Mislim prijateljska utakmica protiv Gruzije. Teško očekivati više. Pogotovo poslije rezultata. Treba zaslužiti podršku. Samo mogu napredovati.
user1636836768
Sam da se insan sikira
Eno30
Pojedini igraci nisu zasluzili, ali savez DA. Nek im Vico gleda i menageri a manekeni igraci pojedini nek se setkaju terenom
Zulfikar
Antipatican mi je taj naziv “Zmajevi”. Gazije je mnogo gotivniji jer kada cujem rijec Gazije srce zatrepti jer me asocira na nasu historiju, nase pretke a i nas same tokom agresije i najezde srpskih barbara. I sada se osvrnes i vidis da je prvi covjek saveza individua koja ne samo da ne priznaje genocid vec glorifikuje kreatore i izvrsioce istog.
Bilbord
Hajd ti na klix ili neki drugi politički ili nacionalistički portal, ovdje si zalutao. Tamo imaš braće po dijagnozi raznih vjera.
Zulfikar
Znam istina boli.
Rizzle
Ovako se rusi tzv kult reprezentacije. Stave kartu 30KM i niko ne dodje. Tako se rusi drzava. Iznutra. VICO ZELJKOVIĆU yebo ti Dodo mrtve!
Dragan_B
enko
Podrska se dobije ali i izgubi.
King_Kenny
...ogadili su ljudima reprezentaciju,Bosnjo u savezu puni dzepove i pravi se lud dok srpski i hrvatski kadrovi unistavaju reprezentaciju i fudbal u BiH.
King_Kenny
...pratim reprezentaciju redovno od 1996.,a evo dvoumim se da li da gledam ovu bruku od sastava.
Bilbord
Šta fali sastavu? Koga bi ti stavio da igra selektore? Podrška nije izostala zbog sastava nego zbog saveza. Vicu je Dodik postavio kako bi uništio reprezentaciju (uspjeo) pogurao Borca da bude prvak (uspjeo), izbacio iz lige takozvane Bošnjačke klubove (Olimpik, Mladost uspio), doveo što više klubova iz RSa ( Leotar, Radnik, Rudar uspjeo).
MirzACM
Kako se odnose prema dresu dobro ce biti ako bude i 1000 gledalaca
Pajkan
BordoBijeli
Hahahahaha.Budala je ko je otisao.Ne bi otisao gledati ovaj jad od menadjerske "reprezentacije" da mi se plati,a kamoli da punim Vici djep.Cuj 20 KM da gleda selekciju koja u 2.5 godine ima 2 pobjede na prijateljskoj utakmici protiv mega giga protivnika Gruzije hahahaha
fukaraslana
Tako je neka vico smrkalo ih gleda
tarik_m
Da dodje 1 covjek puno je
Adohordas
Ko im jeeebbe mater dok narod daje zadnje pare za kartu a ima ih i cak sto se zaduze pa dodju u Zenicu da mogu dati podrzku a ovi nasi najvece picke u historiji fudbala.Makedonija sinoc izbaci veliku Italiju a nasi trenutno u rangu Malte sta dalje reci iskreno i kad se pobjedi sve je to na guzzove nema igre ,nema igraca nema sutova itd itd
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti