"BiH ima odličnu momčad i strašnu podršku s tribina"

Petar Nenadić uoči kvalifikacija za EP

"BiH ima odličnu momčad i strašnu podršku s tribina"

Adnan Beganović

Uoči kvalifikacijskih susreta sa Rusijom i našim rukometnim nacionalnim timom, reprezentacija Srbije suočava se sa mnogim problemima.

Veliki broj igrača otkazao je dolazak na pomenuta dva kvalifikaciona susreta, a srednji bek Wisle, Petar Nenadić, svjestan je da su pred Orlovima velika iskušenja.

"Čekaju nas dvije teške utakmice. Ostali smo bez nekoliko važnih igrača i neće nam biti lako. Biće ovo teška nedjelja, ali se nadam da će par starijih momaka, uz nas koji dolazimo, to odraditi na najbolji mogući način", prenosi Balkan-handball izjavu Petra Nenadića.

"Moramo prvo odraditi Ruse, pa ćemo onda razmišljati o Bosni i Hercegovini. BiH ima odličnu momčad. Kad neko pobijedi Njemačku sa devet razlike, nije za potcijenjivanje. BiH ima Tahirovića, Harmandića, Toromanovića, koji nose reprezentaciju, a tu je i velika podrška s tribina. No, fokusirani smo na Rusiju. Sbodovima iz prvog susreta mnogo bi rasterećeniji otišli u Sarajevo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.