Dijamant za vodstvo naše selekcije

BiH povela, Edin Džeko zabio na svojoj Grbavici!

4

Komentari (4)

Saimai1316
Ovaj sabahudin je odavno za pemzije nema on veze,pa daj covjece o taktici malo o sistemu igre de malo nam objasni da cujemo mi koji neznamo na koji to nacin nasi igraju pa covjek je totalni promasaj.u nekim drugim vremenima je bio dobar al dosta je vise
rimke
nije fudbal za tebe ako ocekujes od bahe da ti pojasni igru
Skandi
Dobro do poluvremena. I drugi gol Dzeke izgleda regularan. Svaka cast. Ali čudna jada od reportera Gosp. Sabahudina Topalbecirevica. Kao da je negdje 1975 godina. Otprilike taj nivo komentara. Izgleda ima pred sobom samo imena igrača i ništa vise. Sto prije ga treba poslati u penziju. Sretno zmajevi u nastavku.
Ibro
Nije bilo offside kod drugog gola
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.