BiH predstavlja kandidaturu za U-21 SP

Pogledajte promo spot

BiH predstavlja kandidaturu za U-21 SP

Rukometni savez Bosne i Hercegovine, kao kandidat za organizaciju XVIII Svjetskog Juniorskog Prvenstva 2011. u muškoj konkurenciji predstaviće svoju kandidaturu na Kongresu IHF-a 06. juna 2009. godine.

Za potrebe prijave kandidature, kao dio prezentacije naše BiH, sačinjen spot kojim se predstavlja naša zemlja i gradovi potencijalni domaćini ovog velikog takmičenja.       

Pogledajte promotivni spot pod nazivom "ŽIVJETI ZAJEDNO S RUKOMETOM".


A kako bi predstavljanje naše zemlje što brže i na što bolji način vidjelo što više ljubitelja rukometa, na molbu partnera iz RS BiH objavljujemo i engleski prevod pratećeg teksta.

Handball Federation of Bosnia and Herzegovina, as the candidate for the organization of the XVIII Men¨s Junior World Championship 2011, will introduce their candidature  at the Congress  of the International Handball Federation on 06.06.2009. in Cairo/Egypt. By this opportunity, as a part of our presentation, promotional spot was made in respect of which our country, along with Bosnia-Herzegovina's towns - the potential organizers of this important competition, would be presented.      

Please take a moment and see a promotional video above, called "LIVE TOGETHER WITH THE HANDBALL".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.