Bh. juniori poraženi od Saudijske Arabije
FOTO: NFSBiH

Prijateljski meč u Svetom Martinu na Muri

Bh. juniori poraženi od Saudijske Arabije

H. Zilić

Juniorska fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine (U-19) poražena je danas u prijateljskom meču u Svetom Martinu na Muri (Hrvatska) od odgovarajuće selekcije Saudijske Arabije sa 0:1.

U veoma tvrdoj  i borbenoj utakmici jedini pogodak na meču postigao je Abdullah Hadi Radif u 45. minuti susreta.

Selektor Ivica Barbarić je danas na teren izveo sljedeći sastav:

Muhamed Šahinović, Tarik Kapetanović, Tarik Muharemović, Petar Sučić (58. Faruk Hodžić), Enver Kulašin (80. Boro Erić), Denis Alijagić, Admir Bristrić (58. David Grubišić), Džanan Mehičević (46. Haris Vehabović), Benjamin Ćosić (58. Dejan Popara), Nedim Avdić (80. Tarik Ramić), Filip Račić.

Top Komentari

user1599499530
I kazu bit ce bolje eto to su nase nove nade za uporediti da je jedna obicna austrija pobjedila ovu saudisku arabiju 10 : 0...Ne treba nista vise pricat.
9 0
fukaraslana
To je rezultat kriminala u NS BiH a bice jos gore . Imamo top talente diljem Evrope ali moraju se pozvati tatini sinovi . Sta radite od svih repki je bruka
7 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi