BiH - Srbija ipak u sarajevskoj Skenderiji

BiH - Srbija ipak u sarajevskoj Skenderiji

Utakmica petog kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2010. između muških seniorskih reprezentacije BiH i Srbije ipak će se odigrati u dvorani "Mirza Delibašić" Centra Skenderija, 19. marta 2009. godine u 20:00 sati.

Naime, dvorana "Mirza Delibašić" će ipak biti spremna nakon Sajma namještaja koji se završava dva dana prije odigravanja susreta. Ova lijepa vijest dolazi samo par sati nakon što je zbog istog sajma i KK Bosna ASA BH Telecom iz dvorane "Mirza Delibašić" izmjestio svoju utakmicu protiv Krke u okviru NLBlige.

Predstavnici Rukometnog saveza posljednje dane proveli su tražeći alternativnu lokaciju putujući od Zenice, preko Bugojna do Visokog, ali čini se da je ipak pronađeno najbolje moguće rješenje.

Poželimo našim momcima mnogo uspjeha u meču protiv Srbije uz veliku podršku navijača iz svijeh dijelova naše zemlje.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.