Dobar posao N/FSBiH: Navijači prvi put mogu birati i sjedište na tribini
Prodaja ulaznica za utakmice reprezentacije Bosne i Hercegovine konačno na savremenom nivou!

Počela pretprodaja karata

Dobar posao N/FSBiH: Navijači prvi put mogu birati i sjedište na tribini

Eldar Ganibegović

Danas je počela pretprodaja ulaznica za baraž utakmicu Bosne i Hercegovine i Ukrajine, a možemo primijetiti kako je N/FSBiH napravio dobar posao.

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine će 21. marta na Bilinom polju u Zenici ugostiti Ukrajinu u polufinalu baraža za odlazak na EURO koji se u junu i julu 2024. godine igra u Njemačkoj.

Svakako da se očekuje da tribine zeničkog stadiona budu pune i da naša reprezentacija ima ogromnu podršku u toj velikoj utakmici, a danas je počela i pretprodaja karata.

Naime, od danas do 7. marta ulaznice mogu kupiti oni koji su ih ranije rezervisali. Po prvi put će karte biti personalizovane, odnosno na njima će pisati ime i prezime.

Ime i prezime nalazi se na obilježenom mjestu. 

No, to nije jedina novost. Po prvi put navijači mogu da biraju i sjedište na kojem žele biti što je sigurno sjajan posao koji je N/FSBiH uradio.

Oglasi

Navijači biraju tribinu, sektor i sjedište.

Nije mnogo vremena prošlo otkako su se karte prodavale na autobuskim stanicama širom Bosne i Herceogovine, a za važne utakmice u redove se znalo stati i 12 sati prije puštanja ulaznica u prodaju.

Od početka kvalifikacija za EURO i utakmice s Islandom u martu 2023. godine karte su se prvi put prodavale online, a mogao se birati samo sektor, no ne i sjedište.

Prva utakmica ove godine obilježila je tako dodatni napredak. Personalizacija karata, rezervacija i biranje sjedišta su noviteti i sigurno sjajne stvari za prave navijače, no ne i za one koji bi da zarade na preprodaji karata po višestruko većim cijenama.

Nema sumnje da će Bilino polje biti puno i da ćemo u sjajnoj atmosferi ugostiti Ukrajinu. Nadajmo se da ćemo pjevati i nakon što sudija odsvira kraj, te da ćemo se plasirati u finale baraža.

A to finale igrat ćemo na Grbavici 26. marta. Protivnik će biti bolji iz duela Islanda i Izraela, naravno, ako prođemo Ukrajinu. Ako ne, svejedno ćemo igrati na Grbavici, ali prijateljsku utakmicu protiv poraženog iz pomenutog duela.

Oglasi

Naša reprezentacija je prije 10 godina igrala na Svjetskom prvenstvu u Brazilu, a nadamo se da ove godine možemo i do prvog Evropskog prvenstva i to u Njemačkoj, zemlji u kojoj bismo sigurno igrali "domaće utakmice".

Problemi na stranici N/FSBiH

Za rezervaciju karata trebalo se prijaviti odnosno registrovati na stranicu bhff.fans, no dosta navijača je imalo problema s tim, kako su nam i rekli pojedini navijači.

Mnogi ne mogu da se registruju na pomenutu stranicu, ali se sve vrlo lako da riješiti putem e-maila za podršku korisnicima.

Dosta navijača imalo je ovakav problem.

Za nadati se da će uskoro i to biti riješeno, te da će svi bez problema moći da kupe ulaznice i podrže reprezentaciju BiH na putu ka Euru. 

Top Komentari

adiklapic
ima li jos neko problem da mu nisu poslane ulaznice na email, a sve uredno proslo oko uplate?? lp
0 0
ar3728472819
A gdje ce se prodavati od 7. Marta
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti