Bili smo 19., a danas 50. na FIFA rang listi

Pad koji traje od Mundijala 2014.: Može li se zaustaviti?

7

Komentari (7)

Kakav susic.. pa brate mili to je bila najbolja generacija koju je BiH ikad imala i tesko da ce se jedna takva ponoviti u sljedecih 10ak-20 godina.. svi igraci koji su tad igrali su ponikli u evropi i kaljeni su u najboljim klubovima evrope u tadasnje vrijeme.. i poslije onolikih baraza bilo je vrijeme da nam se jednom posreci. A Susicu se posrecilo da upravo on u tom trenutku sjedi na klupi reprezentacije.
Fk1921
Ja kao navijac Zelje tvrdim da na ovim prostorima nije rodjen bolji igrac nego sto je bio Safet Sajo Susic. Isto tako on je bio nas najbolji selektor i jedini koji se pokusao suprostaviti kriminalcima iz saveza i njihovim prijateljima menadzerima koji su uz pomoc nasih zvijezdica dzeke i njegovog baba i spahei jos nekih igraca unistili i privatizovali repku. U tome su im puno pomogli takozvani novinari sa ovog i ostalih nazovi slortskih portala.
user1583752673
Ja nedavno napisao mi od Bazdarevica samo padamo ljudi me napadose, eto i dokaza
Zeleni_zub
Treba one koji su zasluzni nagraditi titulama pocasnih predsjednika
Fk1921
Imamo vec dvojicu takvih lopova
RZ88
Može ako dodje selektor koji ce zvati igrace i sastavljati ekipu po njegovim zamislima a sve dok menadjerima repka dodje ko izlog za njihove igrace i sve dok ti isti upravljaju repkom bit ce i veci pad.
user1590396893
@RZ88 da bi se to desilo moraju ovi hoštapleri iz saveza da odu, kad u savez dođu oni koji vole fudbal i reprezentaciju onda tek možemo očekivat rezultate
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.