Bijeli pokrivač okovao Njemačku: Zvijezda Bayerna doživjela saobraćajnu nesreću
Snijeg je okovao Evropu i napravio kolaps što je najbolje na svojoj koži danas osjetio fudbaler prvaka Njemačke

Na svu sreću prošao bez povreda

Bijeli pokrivač okovao Njemačku: Zvijezda Bayerna doživjela saobraćajnu nesreću

E. Čaušević, foto: EPA

Snijeg je u prethodnim danima napravio mnogo problema u većem dijelu Evrope, a saobraćajne nesreće drastično su se povećale nakon loših vremenskih uslova.

Bijeli pokrivač u prethodnim danima okovao je veći dio Evrope, a dramatično je posebno bilo u Njemačkoj. Snijeg je i danas pravio velike probleme u ovoj zemlji zbog čega se povećao broj saobraćajnih nesreća.

U jednoj od "saobraćajki" učestvovao je i fudbaler Bayerna, Rafinha, koji je na svu sreću prošao bez ozbiljnih povreda. Rafinha je danas išao prema Trening centru na druženje s navijačima kada je doživio saobraćajnu nesreću zbog leda i snijega na cesti.

Rafinha je pokušao kočenjem da izbjegne sudar, no to je samo pogoršalo stvari. Njegov automobil je loše prošao, ali na svu sreću niko nije ozbiljnije povrijeđen. Defanzivac Bayerna trenutno se nalazi u bolnici, no ubrzo će biti pušten jer nema gotovo nijednu povredu.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi