Bilbija zabio prvijenac u dresu Vojvodine

Pripreme u Antaliji

Bilbija zabio prvijenac u dresu Vojvodine

Edmir Škorić

U svojoj prvoj utakmici na pripremama u Antaliji FK Vojvodina iz Novog Sada remizirala je sa slovačkim Košicama. Gol je u svom debiju postigao mladi Banjalučanin Nemanja Bilbija.

Po izuzetno teškim vremenskim uslovima Vojvodina iz Novog Sada te slovačke Košice odigrali su meč u Antaliji. Rezultat na kraju utakmice glasio je 1:1, a svoj prvijenac u dresu Vojvodine postigao je Nemanja Bilbija.

Srbijanska momčad došla je do prednosti u 23. minuti kada je bivši igrač banjalučkog Borca Nemanja Bilbija pogodio iz direktnog udarca. Srbijanski internacionalac u redovima slovačkog kluba Ian Đoković do kraja je prvog poluvremena postavio konačnih 1:1.

FK Vojvodina  - MKF Košice 1:1 (Bilbija 23'/ Đoković44')

Početna postava: Brkić, Vulićević, Pleč, Đurišić, Nestorović, Medojević, Mitošević, Novaković, Adams, Bilbija, Mrđa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.