Bild: Kolašinac na korak od transfera u Bundesligu, ali ne vraća se u Schalke!

Bayer dogovara dolazak bh. reprezentativca

Bild: Kolašinac na korak od transfera u Bundesligu, ali ne vraća se u Schalke!

E. Škorić

Bh. reprezentativac Sead Kolašinac nalazi se pred novim transferom.

Kolašinac nije igrao protiv Liverpoola i čini se da je njegovo vrijeme u Arsenalu završeno. Od ranije se spominje povratak u Njemačku, a iako se činilo da je dogovoren transfer u Schalke, sada Bild tvrdi - potpisuje za Bayer!

Bayer Leverkusen želi ulagati u nove igrače. Prodajom Kaija Havertza (21) za oko 100 miliona eura Chelseaju i Kevina Vollanda (28) za 15 miliona eura Monacu, blagajna je dobro popunjena. Novac se ne dijeli samo tako, ali plan je dovesti za manje novca provjerene igrače.

Trenutno se pregovara s Arsenalom, ali i sa Kolašincem, kako bi tim iz Leverkusena pronašao način da osigura igraču dobru platu, barem donekle pristojnu u odnosu na onu koju je imao u Arsenalu.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Vjeruje se da će na kraju transfer Kolašinca iz Arsenala koštati 10 miliona eura, ali još uvijek nije sve definisano, iako Sport Bild tvrdi da je dogovor jako blizu.

Top Komentari

Karlosicroberto
Znate li da će Džeko mozda u Juventus? Hahah
5 1
MangasColoradas
Ne znam zbog cega ga prodaju kada im je onaj Tierney non stop povrijedjen.Mada bolje i za njega i za reprezentaciju da ide tamo gdje ce biti standardan.
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti