Bild: Mourinho u Unitedu, prva želja Ibrahimović

Navodno potpisao ugovor

Bild: Mourinho u Unitedu, prva želja Ibrahimović

Jose Mourinho potpisao je ugovor s Manchester Unitedom, objavio je njemački sportski list Bild.

Portugalac (53) je bez posla otkako je u decembru mjesecu dobio otkaz u Chelseaju, a u nekoliko navrata je isticao da će vratiti na ljeto trenerskom poslu i čini se kako je definitivno da će ostati u Engleskoj. 

Naime, njemački sportski list Bild je objavio da je Mourinho potpisao ugovor sa Manchester Unitedom do ljeta 2019. godine i njegova prva želja u ljetnom prijelaznom roku je Zlatan Ibrahimović. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

Sa Old Trafforda još uvijek ne žele potvrditi glasine za potpis Mourinha, ali svakako ne bi bilo iznenađujuće da The Special One naslijedi Van Gaal na kraju sezone.

 

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi