Bild otkriva u koji klub ide Vrančić

Čeka se zvanična potvrda

Bild otkriva u koji klub ide Vrančić

Nova destinacija u karijeri Marija Vrančića će biti engleski drugoligaš Norwich City, javlja Bild. 

Bh. reprezentativac je zbog ispadanja Darmstadta u 2. Bundesligu odlučio aktivirati klauzulu prema kojoj može pronaći novu sredinu, a da će Engleska biti sljedeća zemlja u kojoj će nastupati potvrdio nam je danas i sam Vrančić.

Iako detalje nije želio otkrivati dok to klub ne učini zvanično, u njemačkom listu Bild pojavila se informacija kako se radi o Norwich Cityju. Kako se navodi, osmoplasirani tim Championshipa je za transfer isplatio Darmstadtu svotu od 750.000 eura. 

U nedavno okončanoj sezoni Bundeslige ovaj 28-godišnji vezista je upisao 25 nastupa za Darmstadt, postigavši pritom četiri gola uz dvije asistencije.

Vrančić je svojim dolaskom u Englesku povećati koloniju bh. nogometaša na Ostrvu. Od ranije tu su Milan Đurić, Asmir Begović i Muhamed Bešić, a od ljeta će biti i Sead Kolašinac koji je prije nekoliko dana potpisao za Arsenal. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi