Bild tvrdi da Werner ide kod Kloppa, objavio i visinu odšete koju će Liverpool platiti

Nijemac kod Nijemca

Bild tvrdi da Werner ide kod Kloppa, objavio i visinu odšete koju će Liverpool platiti

E. Škorić

Sjajni napadač njemačkog Leipziga, Timo Werner, mogao bi put Engleske.

Sudeći prema tvrdnjama njemačkog Bilda, Liverpoolov menadžer Jurgen Klopp dovodi Wernera na Anfield na kraju ove sezone.

U Liverpoolu su sada fokusirani na osvajanje Premier lige i jako blizu su cilju, a Klopp već sprema tim za iduću sezonu, pa će na ljeto dovesti novog napadača, a Bild piše da se radi o Werneru.

On bi trebao da bude adekvatna zamjena za Roberta Firmina, odnosno, trebao bi doći da rastereti Brazilca, a Liverpool je odlučio da ga plati 60 miliona eura.

Potražite više informacija na temu Premier league:

23-godišnji njemački napadač trenutno drži Leipzig na prvom mjestu Bundeslige sa 20 pogodaka, a sjajne partije već je pružao i u dresu njemačke reprezentacije.

Werner se povezivao i sa Bayernom, ali uprava bavarskog kluba na čelu sa Hasanom Salihamidžićem ranije je poručila da on nije igrač za Bayernov stil igre i da ne može nadomjestiti Lewandowskog. I to u konačnici ide u prilog Redsima i Kloppu, a navodno je igrač i sam željan da zaigra na Anfieldu i u dresu slavnog engleskog kluba,

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Rajvosa2019
Werner bi dobro pasao u Kloppov sistem - brzo saltanje iz odbrane u napad + bi imao opciju vise u napadu
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi