Bild: United nudi 85 miliona za Mullera
Foto: EPA

Rekordna ponuda Uniteda za Mullera

Bild: United nudi 85 miliona za Mullera

M. Šljivak

Manchester United poslao je ponudu za Thomasa Mullera vrijednu 85 miliona eura, tvrdi njemački Bild.

Napadač Bayerna već odavno se nalazi u interesu tima s Old Trafforda. Dvije ponude su već odbijene od strane bavarskog velikana, ali Crveni đavoli nemaju namjeru odustati.

Bild tvrdi kako je u Minhen stigla nova ponuda iz Manchestera. Navodno. United je za Mullera sada ponudio 85 miliona eura, što bi u slučaju transfera bio apsolutni rekord u Engleskoj.

United do kraja prelaznog roka traži kvalitetno napadačko pojačanje. U napadu Louis van Gaal ima Waynea Rooneya i Javiera Hernandeza, te je još jedan napadač neophodan.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Muller je i ovu sezonu otvorio na najbolji mogući način. Postigao je dva pogotka u uvjerljivoj pobjedi Bayerna nad HSV-om.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.