"Bili bismo presretni i bodom prije utakmice, ali smo pet minuta prije kraja vodili s dva razlike...

Gosti mogu samo da žale

"Bili bismo presretni i bodom prije utakmice, ali smo pet minuta prije kraja vodili s dva razlike...

Edmir Škorić

Trener Mladosti Nemanja Miljanović obratio se na press konferenciji novinarima nakon što je njegov tim u jednoj ludoj utakmici na Grbavici odigrao 4:4 sa Željezničarom.

Kakanjci su u finišu vodili 4:2, ali je domaćin s dva gola u nadoknadi osvojio bod.

"Počeli smo dosta dobro. Igrali smo kako smo planirali. Davali smo golove na kontre. Isključenje Žulja je promijenio tok utakmice. Drugo poluvrijeme je bilo teško. Momci su dali sve od sebe. Onda smo dali četvrti gol. Mi bismo bili presretni bodom prije utakmice, ali imali smo dva gola prednosti pet minuta prije kraja", rekao je strateg gostiju, dodavši:

"Izgubili smo dva boda. Čeestitam Želji. Utakmica je bila stresna. Borimo se za opstanak. Svaki bod nam je bitan. Šteta što nismo uzeli tri boda večeras. Imamo dobru ekipu, individualno kvalitet, ali mi smo u situaciji da je nama svaki bod bitan".

Zaprati FK Mladost Doboj Kakanj, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Mladost Doboj Kakanj Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Neddim1
Pitari se ovako nisu bunili kad su sudije njima naklonjene bile. Brzo se stvari zaboravljaju. Koliko su nas sudije ostetile u zadnjih 5 kola, ovo je danas posteno bilo.
2 12
Tumbe1976
nije do tebe jarane. pokradeni ste na grbavici 100%. ovo je za zatvora sta rade osim i ovaj papak od sudije.
9 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti