"Bili smo spremni da ispadnemo, a onda smo vidjeli članak u hrvatskim novinama"

Gzira napravila senzaciju protiv Hajduka

"Bili smo spremni da ispadnemo, a onda smo vidjeli članak u hrvatskim novinama"

Endin Čaušević

Fudbaleri Gzire napravili su senzaciju u prvom pretkolu Evropske lige jer su izbacili Hajduk.

Hajduk je na Malti prije sedam dana slavio sa 2:0 i činilo se da je sve gotovo posebno jer su i večeras na Poljudi poveli sa 1:0. No, Gzira je u drugom dijelu napravila čudesan preokret i golom u 96. minuti slavila sa 3:1 i plasirala se dalje.

Trener ovog tima Giovanni Tedesco izjavio je da je ovo historijska pobjeda njegove ekipe, a da su glavni "krivci" za to hrvatski mediji.

"Bili smo spremni da ispadnemo, a onda sam vidio članak u vašim novinama kojim ste nas itekako podcijenili. Ne ide to tako. Novine sam zalijepio u svlačionicu da moji igrači vide. Pisalo je kako će biti golijada u našoj mreži i svašta nešto. Sve smo im preveli i bolji motiv im nije trebao. Ovo je historijska pobjeda za Gziru, ali i mene kao trenera", rekao je Tedesco.

Zaprati HNK Hajduk, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HNK Hajduk Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Benjamingst
Amateri poceli izbacivati Hrvatske klubove...
15 0
pipun
Sad ce okrivit Bosnu kao i za losiji sezonu na moru
12 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi