Bilić bio spreman dobro da ga plati, Vela rekao 'ne'

Ostaje u Real Sociedadu

Bilić bio spreman dobro da ga plati, Vela rekao 'ne'

Edmir Škorić

Meksički reprezentativac Carlos Vela nije želio da ide u West Ham.

Vela je igrao u Arsenalu, lako bi se uklopio u Premiership, ali njemu nije želja da se vrati na Otok. Očito mu je jako lijepo u San Sebastianu…

On je, naime, odbio ponudu West Hama, a novi trener Čekićara Slaven Bilić bio ga je spreman platiti čak 25 miliona eura, koliko iznosi otkupna klauzula u njegovom ugovoru sa Baskijcima.

Nije West Ham jedini klub koji se zagrijao za Velu, tu je još i Wolfsburg, koji će igrati Ligu prvaka i možda bi Meksikancu radije bilo da ide u Bundesligu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

No, vjerovatnije je da će nastaviti da nosi dres Real Sociedada, gdje radi s Davidom Moyesom, a dodajmo da je prošle sezone Vela u 32 meča postigao 10 golvoa uz četiri asistencije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti