Bilić dobija veliki poklon od rukovodstva

Wilshere u West Hamu?

Bilić dobija veliki poklon od rukovodstva

Midhat Šljivak

Slaven Bilić bi u narednoj sezoni mogao dobiti veliki pojačanje u veznom redu.

Kako tvrdi Daily Mirror, rukovodstvo West Hama ozbiljno je zainteresovano za dovođenje  fudbalera Arsenala Jacka Wilsherea i on bi ovog ljeta mogao pojačati Čekićare.

Već dugo West Ham se povezuje s raznim igračima, među kojima je najviše napadača. Prva želja je Mauro Icardi, koji se već dugo seli iz Intera, a tim iz Londona je više nego zainteresovan. 

Ipak, želi se pojačati i konkurencija u veznom redu. Wilshere je prva opcija za pojačanje za Čekićare i on bi s obzirom na to da nema mjesta među Topnicma, mogao i doći kod Slavena Bilića.

Ovaj 24-godišnji fudbaler je kompletnu karijeru proveo u redovima Arsenala. Ipak, povrede su spriječile veliku karijeru, te je ove sezone upisao samo jedan nastup u dresu ekipe s Emiratesa.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Njegova prodaja je izvjesna, ali očigledno da Wilshere grad neće mijenjati.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi