Bilić dobio upozorenje zbog uživanja duhana na klupi

Oglasio se Nogometni savez Turske

Bilić dobio upozorenje zbog uživanja duhana na klupi

Prema pisanju turskih medija tamošnji nogometni Savez poslao je ozbiljno upozorenje treneru Bešiktaša Slavenu Biliću, koji je primjećen kako puši za vrijeme utakmice na klupi.

Savez je poslao novčanu kaznu Bešiktašu i naredio Biliću kako mora prestati s takvom praksom, jer je na nogometnim terenima u Turskoj pušenje strogo zabranjeno.

Cigaretu je svojevremeno na Bešiktašovom Inon stadionu uživao i tadašnji bh. selektor Miroslav Blažević. Zmajevi su poraženi od Turske sa 2:1, a upozorenje je nakon meča slično Biliću dobio i Ćiro.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.